Over Happy Yogi

Yogi's
1
Studio's
1
Yoga docenten
1

Over Happy Yogi

In 2014 is Happy Yogi opgericht, met de essentie een plek te creëren waar iedereen welkom is. Of je nu een ervaren yogi bent of nog nooit een mat hebt aangeraakt, Mannen, vrouwen, dik, dun, jong of oud en alles daartussenin. Je bent welkom!

Met drie prachtige zalen bieden wij een ruim aanbod aan verschillende yogalessen en stijlen, gegeven door onze breed opgeleide yoga docenten.
Of je nou opzoek bent naar meer flexibiliteit en beweging of juist ontspanning en verdieping, er is altijd wel een les en een docent die bij jou wensen past.

Wij zien yoga als basis verzorging van lichaam en geest dat toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Ons team

Amanda

Oprichter-Yoga docent

Hoi! Ik ben Amanda, docent en oprichter van Happy Yogi.

In aanraking gekomen met yoga in mijn zwangerschap en het daarna nooit meer losgelaten.

En dat is uitzonderlijk, want ik raak toch wel vrij snel uitgekeken op dingen.

Ik vind het zo bijzonder hoe yoga mijn leven is gaan beïnvloeden op een  positieve manier. Over hoe ik denk, hoe ik eet, hoe ik slaap, hoe ik met mensen in contact ben. Mijn eigen practise verandert ook steeds. Soms ben ik heel gedisciplineerd en sta ik elke dag om 6:00 op om te beoefenen, soms ben ik meer buiten te vinden in het bos en uit mijn yoga beoefening zich op een andere manier.Mijn manier van lesgeven is denk ik toch nog steeds vrij down to earth en heb ik over de jaren heen een gevoel gekregen voor groepen aanvoelen in wat ze nodig hebben.

Als je mijn les bezoekt zal het ook altijd een beetje anders zijn. Net hoe het weer is, hoe het seizoen is en hoe de mensen binnen komen. Ik hou ook van een lolletje in de les, zodat we een serieuze practise kunnen hebben, maar met een beetje luchtigheid!

Want je hoeft het allemaal niet te serieus te benaderen, het mag ook zeker leuk zijn!

Verder vind ik het ook heel leuk om dingen te organiseren.

Eens per maand verzorg ik een vrouwencirkel en organiseer ik een paar keer per jaar verschillende retreats.

Love my job!

Emmy

Yoga DOCENT

Altijd maar op reis en genieten van de vrijheid waar ik zo van hou. Ik ben altijd opzoek naar verandering en nieuwe uitdagingen, dat maakt het erg spannend om me ergens aan te binden. En toen kwam ik yoga tegen.

Na een lange reis had ik moeite met het weer thuis zijn en heeft yoga me de rust en balans gegeven om weer mijn plek te vinden. Naast alles wat altijd veranderd in mijn leven is yoga een constant onderdeel. Waar ik ook op de wereld ben, hoe ik me ook voel en wat me op dat moment ook bezighoudt, yoga is altijd een deel van mijn leven.

Hier wilde ik meer van weten en ben ik tijdens een reis mijn 200h yoga opleiding gaan volgen. Zo kreeg yoga een nog prominentere plek in mijn leven en kreeg ik de kans om te delen met anderen wat yoga voor mij betekend.

Irin

Yoga DOCENT

Hoi! Mijn naam is Irin en ik ben yogadocent bij Happy Yogi. Ik geef in de studio onder andere Hatha- en Yinyoga.

 

Tijdens een periode van reizen kwam ik in aanraking met yoga. Mijn interesse was gewekt en ik besloot de opleiding te volgen tot yogadocent. Voor mij is yoga een manier om mijzelf iedere keer weer beter te leren kennen en dat is iets wat ik graag deel.

 

Samen met mijn kat woon ik heerlijk in Apeldoorn, een plek die ik niet snel zou willen ruilen met al het groen om me heen.

 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij Happy Yogi!

 

Kim

Yoga DOCENT

Mijn naam is Kim en ik woon samen met mijn partner in Apeldoorn. Ik ben Holistisch Therapeut, Reiki Master, Soundhealer en Yoga docente.

Als HSP-er is het lastig om in een hectische samenleving je innerlijke rust te vinden. Jaren geleden kwam ik in aanraking met Reiki en dat bracht mij ontzettend veel. 

Maar ik wilde nog meer in contact met mijn lichaam komen en kwam toen op het pad van yoga. Yoga had vrijwel meteen een positief effect op mij, zowel fysiek als mentaal als emotioneel. Na een aantal jaren verschillende vormen van yoga beoefend te hebben ben ik vervolgens een opleiding tot yin yoga docente gaan volgen omdat ik hier zeer enthousiast over ben geworden.

Na enkele jaren als yin yoga docent te hebben gewerkt ontdekte ik yoga nidra ook wel bekend onder de naam ‘slaapyoga’. Ik vind het persoonlijk een hele mooie aanvulling binnen de yoga en binnen mijn yogalessen.

Mijn yogalessen duren een uur en bestaan veelal uit korte meditaties, houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama’s) en een eindontspanning. De inhoud van de lessen is vrijwel iedere week anders en worden met zorg en aandacht door mij voorbereid en gegeven.

Ben je benieuwd wat yin yoga of yoga nidra voor jou kan betekenen? Dan ben je van harte welkom in een van mijn lessen.

Namaste

 

Floor

Yoga DOCENT

Hoi ik ben Floor, zwangerschapsyoga docente en (ex) verloskundige.

Na een lange tijd in Frankrijk te hebben gewoond ben ik in 2016 met mijn gezin naar Apeldoorn gekomen en woon hier nu heel fijn samen met mijn man en onze 4 kindjes. Ik heb hier ook mijn eigen praktijk voor geboortetraumatherapie, draagconsulten en babymassage.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met yoga tijdens mijn eerste zwangerschap en vond het toen al heel fijn.

Na het een poosje te hebben losgelaten heb ik de yoga in de coronatijd weer opgepakt, eerst thuis en toen hier bij Happy Yogi, en ik merk dat ik het echt nodig heb voor mijn ontspanning; heerlijk!

Toen de optie er kwam om hier de zwangerschapslessen te verzorgen hoefde ik daar niet al te lang over na te denken; ik vind het superleuk en het sluit heel mooi aan bij de rest wat ik al doe, dus het antwoord was al snel ja!

 

Na de opleiding tot zwangerschapsyoga docent te hebben gevolgd mag ik nu dan ook officieel lesgeven, en hoop ik jullie allemaal snel te ontmoeten in de studio!

Mignon

Yoga DOCENT

Mijn naam is Mignon, en sinds kort woon ik in Apeldoorn. Jarenlang heb ik gereisd en gewerkt in verschillende landen. Een prachtige ervaring die mijn horizon heeft verbreed.

Door enthousiasme, leergierigheid en impulsiviteit kwam ik in aanmerking met yoga. Een hele nieuwe wereld ging er voor mij open. Yoga heeft voor mij, mijn innerlijke wereld verrijkt en toegang gegeven tot mijn fijngevoeligheid en rust. 

Dat gevoel wou en wil ik graag overbrengen naar anderen, hierdoor besloot ik een Yoga opleiding te volgen. Inmiddels een aantal jaren verder geef ik les en ben ik erg dankbaar dat ik mag aansluiten bij het team Happy Yogi. 

 

Maksiem

Yoga DOCENT

Hoi! Mijn naam is Maksiem, ik ben 26jaar oud en woon heerlijk in de natuur samen met mijn lieve man en kindje.
In het dagelijks leven zorg ik voor mijn kindje, heb ik een eigen bedrijfje ISAEA (massage&kleding), hou ik er heel erg van om in de natuur te zijn, kleding te maken, leuke & stomme dingen te doen, en ben ik altijd in onderzoek naar mezelf, relaties, het leven, hoe ik fijn kan leven enz.  Alles wat ik over het ‘ hoe fijner kunnen leven’ leer wil ik heel graag uitdragen aan mensen, daar begin ik nu langzaam mee en yoga is daar 1 vorm van!
Met yoga ben ik een hele tijd geleden begonnen. In het begin vond ik het maar lastig, nieuwe bewegingen volgen en op een bepaald ritme tegelijkertijd ademen! Wel had ik ook elke keer een nieuw gevoel, een soort “thuiskomen” wat ik toen nog niet zo goed kende.. dat ben ik een hele tijd blijven onderzoeken en nu nog. Yoga is voor mij een manier geworden om bij mezelf stil te kunnen staan, naar mezelf te luisteren, voelen en te kijken. Dat is voor mij zó belangrijk geworden! Ik merk dat ik daardoor fijner kan leven en daarom wil ik dat natuurlijk ook heel graag delen met anderen mensen, dus ik ben super blij dat ik dat nu kan doen in de vorm van yoga lessen geven!

Binnenkort ga ik beginnen met wat lessen in te vallen, vooral yin yoga en de zwangerschap yoga lessen.

Ben jij onze nieuwe Yoga docent?

Ben jij klaar om jouw yogapraktijk naar een hoger niveau te brengen? Zoek je een omgeving waarin je je kennis en skills kunt delen met anderen en ondertussen ga vooruit op het pad van de yoga? Als dat zo is, dan hebben wij misschien de perfecte opportunity voor je!

We zijn op zoek naar iemand die klaar is om hun liefde en passie voor yoga te delen. Onze Yogadocent wordt verwacht lessen te geven met passie en begrip, inspirerende yoga-oefeningen te doceren, persoonlijk advies te geven aan studenten en hen in de juiste richting op het pad van yoga te leiden.

Als dat bij jou past, stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar ons toe! 

info@happyyogi.nl

Happy yogi

Schrijf u in voor het laatste nieuws en blijft up-to-date