Over Happy Yogi

1
Yogi's
1
Studio's
1
Yoga docenten

Over Happy Yogi

In 2014 is Happy Yogi opgericht, met de essentie een plek te creëren waar iedereen welkom is. Of je nu een ervaren yogi bent of nog nooit een mat hebt aangeraakt, Mannen, vrouwen, dik, dun, jong of oud en alles daartussenin. Je bent welkom!

Met drie prachtige zalen bieden wij een ruim aanbod aan verschillende yogalessen en stijlen, gegeven door onze breed opgeleide yoga docenten.
Of je nou opzoek bent naar meer flexibiliteit en beweging of juist ontspanning en verdieping, er is altijd wel een les en een docent die bij jou wensen past.

Wij zien yoga als basis verzorging van lichaam en geest dat toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Ons team

hAPPY YOGI

Amanda

Oprichter-Yoga intructeur

ik ben 32 jaar en woon samen mijn dochter van 8.

Ik had nog niet echt veel ervaring met yoga gehad tot aan mijn zwangerschap. 

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een zwangerschaps yoga cursus gevolgd en ik heb daar toen zoveel profijt van gehad dat ik na mijn zwangerschap ook door ben gegaan met yoga.

Het beviel me zo goed dat ik het graag met andere mensen wilde delen. Ook omdat ik een achtergrond heb met het lesgeven in dans, leek het me een geweldige uitdaging om een opleiding of cursus in yoga te gaan volgen.

Emmy

Yoga intructeur

Altijd maar op reis en genieten van de vrijheid waar ik zo van hou. Ik ben altijd opzoek naar verandering en nieuwe uitdagingen, dat maakt het erg spannend om me ergens aan te binden. En toen kwam ik yoga tegen.

Na een lange reis had ik moeite met het weer thuis zij en heeft yoga me de rust en balans gegeven om weer mijn plek te vinden. Naast alles wat altijd veranderd in mijn leven is yoga een constant onderdeel. Waar ik ook op de wereld ben, hoe ik me ook voel en wat me op dat moment ook bezighoudt, yoga is altijd een deel van mijn leven.

Hier wilde ik meer van weten en ben ik tijdens een reis mijn 200h yoga opleiding gaan volgen. Zo kreeg yoga een nog prominentere plek in mijn leven en kreeg ik de kans om te delen met anderen wat yoga voor mij betekend.

Rosa

Yoga intructeur

Ik ben Rosa en samen met mijn man en hond, woon ik in Wilp-Achterhoek waar ik mijn eigen coach- en trainingspraktijk heb.

 

Ik begon in 2021 bij Happy yogi met wekelijkse life coaching en mindfulness lessen. Na een jaar dit gegeven te hebben stelde Amanda mij voor om de opleiding tot yin yoga docent te volgen. Dit kwam precies op het juiste moment en sloot perfect aan op de les die ik al gaf. Het geeft net die extra verdiepende laag om de verbinding met jezelf te maken, hetgeen de focus is van mijn lessen en workshops die ik bij Happy yogi mag verzorgen.

Froukje

Yoga intructeur

Ik ben Froukje en ik mag de komende maanden het team van Happy Yogi Apeldoorn versterken als invaldocent. Ik geef les in Hatha, Yin, BoxingYoga en PowerYoga. 

 

Misschien heb je in het verleden een les of workshop van mij gevolgd bij Happy Yogi. In de vroege jaren heb ik namelijk wel eens een Hatha les mogen overnemen en een BoxingYoga workshop verzorgd.

 

In het dagelijks leven werk ik als interim manager (Zakenfroukje) en daarnaast dus als Yogadocent. Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen is wat ik heel leuk vind om te doen en wat in beide werkzaamheden terugkomt. 

 

Dit jaar ben ik veel in Apeldoorn vanwege een mooie interim opdracht alhier. Ik woon in Wijdenes, een klein dorpje tussen Hoorn en Enkhuizen. Dagelijks heen en weer reizen zit er voor mij niet in, dus logeer ik doordeweeks in Apeldoorn. Dat geeft meteen gelegenheid om in de avonduren stand-by te staan en om in de zomermaanden lessen op te vangen. 

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op (of buiten) de mat!

Irin

Yoga intructeur

Hoi! Mijn naam is Irin en ik ben yogadocent bij Happy Yogi. Ik geef in de studio onder andere Hatha- en Yinyoga.

 

Tijdens een periode van reizen kwam ik in aanraking met yoga. Mijn interesse was gewekt en ik besloot de opleiding te volgen tot yogadocent. Voor mij is yoga een manier om mijzelf iedere keer weer beter te leren kennen en dat is iets wat ik graag deel.

 

Samen met mijn kat woon ik heerlijk in Apeldoorn, een plek die ik niet snel zou willen ruilen met al het groen om me heen.

 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij Happy Yogi!

 

Mignon

Yoga intructeur

Mijn naam is Mignon, en sinds kort woon ik in Apeldoorn. Jarenlang heb ik gereisd en gewerkt in verschillende landen. Een prachtige ervaring die mijn horizon heeft verbreed.

Door enthousiasme, leergierigheid en impulsiviteit kwam ik in aanmerking met yoga. Een hele nieuwe wereld ging er voor mij open. Yoga heeft voor mij, mijn innerlijke wereld verrijkt en toegang gegeven tot mijn fijngevoeligheid en rust. 

Dat gevoel wou en wil ik graag overbrengen naar anderen, hierdoor besloot ik een Yoga opleiding te volgen. Inmiddels een aantal jaren verder geef ik les en ben ik erg dankbaar dat ik mag aansluiten bij het team Happy Yogi. 

 

Floor

Yoga intructeur

Hoi ik ben Floor, zwangerschapsyoga docente en (ex) verloskundige.

Na een lange tijd in Frankrijk te hebben gewoond ben ik in 2016 met mijn gezin naar Apeldoorn gekomen en woon hier nu heel fijn samen met mijn man en onze 4 kindjes. Ik heb hier ook mijn eigen praktijk voor geboortetraumatherapie, draagconsulten en babymassage.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met yoga tijdens mijn eerste zwangerschap en vond het toen al heel fijn.

Na het een poosje te hebben losgelaten heb ik de yoga in de coronatijd weer opgepakt, eerst thuis en toen hier bij Happy Yogi, en ik merk dat ik het echt nodig heb voor mijn ontspanning; heerlijk!

Toen de optie er kwam om hier de zwangerschapslessen te verzorgen hoefde ik daar niet al te lang over na te denken; ik vind het superleuk en het sluit heel mooi aan bij de rest wat ik al doe, dus het antwoord was al snel ja!

 

Na de opleiding tot zwangerschapsyoga docent te hebben gevolgd mag ik nu dan ook officieel lesgeven, en hoop ik jullie allemaal snel te ontmoeten in de studio!

Maksiem

Yoga intructeur

Hoi! Mijn naam is Maksiem, ik ben 26jaar oud en woon heerlijk in de natuur samen met mijn lieve man en kindje.
In het dagelijks leven zorg ik voor mijn kindje, heb ik een eigen bedrijfje ISAEA (massage&kleding), hou ik er heel erg van om in de natuur te zijn, kleding te maken, leuke & stomme dingen te doen, en ben ik altijd in onderzoek naar mezelf, relaties, het leven, hoe ik fijn kan leven enz.  Alles wat ik over het ‘ hoe fijner kunnen leven’ leer wil ik heel graag uitdragen aan mensen, daar begin ik nu langzaam mee en yoga is daar 1 vorm van!
Met yoga ben ik een hele tijd geleden begonnen. In het begin vond ik het maar lastig, nieuwe bewegingen volgen en op een bepaald ritme tegelijkertijd ademen! Wel had ik ook elke keer een nieuw gevoel, een soort “thuiskomen” wat ik toen nog niet zo goed kende.. dat ben ik een hele tijd blijven onderzoeken en nu nog. Yoga is voor mij een manier geworden om bij mezelf stil te kunnen staan, naar mezelf te luisteren, voelen en te kijken. Dat is voor mij zó belangrijk geworden! Ik merk dat ik daardoor fijner kan leven en daarom wil ik dat natuurlijk ook heel graag delen met anderen mensen, dus ik ben super blij dat ik dat nu kan doen in de vorm van yoga lessen geven!

Binnenkort ga ik beginnen met wat lessen in te vallen, vooral yin yoga en de zwangerschap yoga lessen.

Ben jij onze nieuwe Yoga docent?

Ben jij klaar om jouw yogapraktijk naar een hoger niveau te brengen? Zoek je een omgeving waarin je je kennis en skills kunt delen met anderen en ondertussen ga vooruit op het pad van de yoga? Als dat zo is, dan hebben wij misschien de perfecte opportunity voor je!

We zijn op zoek naar iemand die klaar is om hun liefde en passie voor yoga te delen. Onze Yogadocent wordt verwacht lessen te geven met passie en begrip, inspirerende yoga-oefeningen te doceren, persoonlijk advies te geven aan studenten en hen in de juiste richting op het pad van yoga te leiden.

Als dat bij jou past, stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar ons toe! 

info@happyyogi.nl

Happy yogi

Schrijf u in voor het laatste nieuws en blijft up-to-date