Over Happy Yogi

1
Yogi's
1
Studio's
1
Yoga docenten

Over Happy Yogi

In 2014 is Happy Yogi opgericht, met de essentie een plek te creëren waar iedereen welkom is. Of je nu een ervaren yogi bent of nog nooit een mat hebt aangeraakt, Mannen, vrouwen, dik, dun, jong of oud en alles daartussenin. Je bent welkom!

Met drie prachtige zalen bieden wij een ruim aanbod aan verschillende yogalessen en stijlen, gegeven door onze breed opgeleide yoga docenten.
Of je nou opzoek bent naar meer flexibiliteit en beweging of juist ontspanning en verdieping, er is altijd wel een les en een docent die bij jou wensen past.

Wij zien yoga als basis verzorging van lichaam en geest dat toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Ons team

hAPPY YOGI

Amanda

Yoga intructeur

ik ben 32 jaar en woon samen mijn dochter van 8.

Ik had nog niet echt veel ervaring met yoga gehad tot aan mijn zwangerschap. 

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een zwangerschaps yoga cursus gevolgd en ik heb daar toen zoveel profijt van gehad dat ik na mijn zwangerschap ook door ben gegaan met yoga.

Het beviel me zo goed dat ik het graag met andere mensen wilde delen. Ook omdat ik een achtergrond heb met het lesgeven in dans, leek het me een geweldige uitdaging om een opleiding of cursus in yoga te gaan volgen.

Emmy

Yoga intructeur

Altijd maar op reis en genieten van de vrijheid waar ik zo van hou. Ik ben altijd opzoek naar verandering en nieuwe uitdagingen, dat maakt het erg spannend om me ergens aan te binden. En toen kwam ik yoga tegen.

Na een lange reis had ik moeite met het weer thuis zij en heeft yoga me de rust en balans gegeven om weer mijn plek te vinden. Naast alles wat altijd veranderd in mijn leven is yoga een constant onderdeel. Waar ik ook op de wereld ben, hoe ik me ook voel en wat me op dat moment ook bezighoudt, yoga is altijd een deel van mijn leven.

Hier wilde ik meer van weten en ben ik tijdens een reis mijn 200h yoga opleiding gaan volgen. Zo kreeg yoga een nog prominentere plek in mijn leven en kreeg ik de kans om te delen met anderen wat yoga voor mij betekend.

Rosa

Yoga intructeur

Ik ben Rosa en samen met mijn man en hond, woon ik in Wilp-Achterhoek waar ik mijn eigen coach- en trainingspraktijk heb.

 

Ik begon in 2021 bij Happy yogi met wekelijkse life coaching en mindfulness lessen. Na een jaar dit gegeven te hebben stelde Amanda mij voor om de opleiding tot yin yoga docent te volgen. Dit kwam precies op het juiste moment en sloot perfect aan op de les die ik al gaf. Het geeft net die extra verdiepende laag om de verbinding met jezelf te maken, hetgeen de focus is van mijn lessen en workshops die ik bij Happy yogi mag verzorgen.

Gülistan

Yoga intructeur

Samen met mijn gezin en kat woon ik in Apeldoorn.

 

Na een burn-out een aantal jaren geleden ben ik begonnen met yoga. Hier heb ik veel baat bij gehad, tussendoor ook weleens gestopt en andere dingen gedaan maar ik kwam steeds terug bij yoga. Het is voor mij de manier om uit je hoofd en in je lijf te komen. Ik besloot daarom de opleiding tot yogadocent te gaan volgen en nu mag ik naast mijn baan lesgeven. Hopelijk tot ziens bij een les!

 

Irin

Yoga intructeur

Hoi! Mijn naam is Irin en ik ben yogadocent bij Happy Yogi. Ik geef in de studio onder andere Hatha- en Yinyoga.

 

Tijdens een periode van reizen kwam ik in aanraking met yoga. Mijn interesse was gewekt en ik besloot de opleiding te volgen tot yogadocent. Voor mij is yoga een manier om mijzelf iedere keer weer beter te leren kennen en dat is iets wat ik graag deel.

 

Samen met mijn kat woon ik heerlijk in Apeldoorn, een plek die ik niet snel zou willen ruilen met al het groen om me heen.

 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij Happy Yogi!

 

Ben jij onze nieuwe Yoga docent?

Ben jij klaar om jouw yogapraktijk naar een hoger niveau te brengen? Zoek je een omgeving waarin je je kennis en skills kunt delen met anderen en ondertussen ga vooruit op het pad van de yoga? Als dat zo is, dan hebben wij misschien de perfecte opportunity voor je!

We zijn op zoek naar iemand die klaar is om hun liefde en passie voor yoga te delen. Onze Yogadocent wordt verwacht lessen te geven met passie en begrip, inspirerende yoga-oefeningen te doceren, persoonlijk advies te geven aan studenten en hen in de juiste richting op het pad van yoga te leiden.

Als dat bij jou past, stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar ons toe! 

info@happyyogi.nl

Happy yogi

Schrijf u in voor het laatste nieuws en blijft up-to-date