Over Happy Yogi

1
Yogi's
1
Studio's
1
Yoga docenten
hAPPY YOGI

Team Happy Yogi

Ons team

hAPPY YOGI

Amanda

Yoga intructeur

ik ben 32 jaar en woon samen mijn dochter van 8.

Ik had nog niet echt veel ervaring met yoga gehad tot aan mijn zwangerschap. 

Tijdens mijn zwangerschap heb ik een zwangerschaps yoga cursus gevolgd en ik heb daar toen zoveel profijt van gehad dat ik na mijn zwangerschap ook door ben gegaan met yoga.

Het beviel me zo goed dat ik het graag met andere mensen wilde delen. Ook omdat ik een achtergrond heb met het lesgeven in dans, leek het me een geweldige uitdaging om een opleiding of cursus in yoga te gaan volgen.

Sandi

YOGA INTRUCTEUR

Hoe yoga ooit voor mij begon: een aantal jaar geleden toen ik nog in Utrecht woonde, ging ik weleens naar een yogales. Ik had vaak blessures door het hardlopen en yoga zou dan goed zijn. 
Een burn-out heeft mij vanuit Utrecht terug naar Apeldoorn gebracht, mijn geboorteplaats. 
Hier kwam ik bij Happy Yogi terecht. In plaats van af en toe naar een yogales ging ik nu minstens 1 x per week naar de les. Yoga heeft mij in deze periode geholpen om weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam en in mijzelf. Ik vond het zo fijn en bijzonder om te ervaren wat yoga voor mij begon te betekenen dat ik hier meer van wilde weten. Daarom besloot in 2018 mijn baan in de gehandicaptenzorg op te zeggen en naar India te reizen om daar een 200 uurs hatha yoga teacher training te volgen. 

Chantal

YOGA INTRUCTEUR

Hoewel ik al jaren af en toe aan yoga deed, werd ik pas echt gegrepen door yoga nadat ik in een burn out was terecht gekomen. Jarenlang werkte ik als psycholoog met mensen met mentale klachten en ironisch genoeg liep ik vervolgens zelf vast. Door yin yoga leerde ik mijn lichaam te respecteren en (meestal) met een glimlach te kijken naar de drukte in mijn hoofd.
 
Nu 5 jaar later geef ik met plezier les in yoga en ik leer nog elke dag. Naast opleidingen in yin yoga en vinyasa yoga blijf ik me verder ontwikkelen. 
Het gaat voor mij allemaal over verbinding. Verbinding met jezelf, met je lichaam en je intuitie. Met het hier en nu en met de wereld. 
In de les nodig ik je uit om dicht bij jezelf te blijven. Yoga is voor iedereen, ongeacht je niveau, om je te helpen meer balans en levenslus te vinden. 
 

Bibi

YOGA INTRUCTEUR

Mijn naam is Bibi en sinds kort mag ik lesgeven in de leukste yoga studio van
Apeldoorn! Na het afronden van mijn Yoga opleiding in India sta ik werkelijk te
popelen om alles wat ik daar geleerd heb te delen met een ieder die daar open voor
staat. In het dagelijkse leven werk ik als personal trainer en
voedingsspecialist op een sportschool. Superleuk, maar vaak ook erg druk en
hectisch. Yoga brengt mij een moment van rust waardoor, waardoor ik met beiden
voeten op de grond blijf staan. Mochten jullie nog iets meer van mij willen
weten, spreek me gerust aan. Hopelijk tot snel, liefs Bibi


Happy yogi

Schrijf u in voor het laatste nieuws en blijft up-to-date