De gezelligste yogastudio in Apeldoorn

Waar iedereen zichzelf kan zijn

Happy Yogi 10 jaar

Dit jaar wordt Happy Yogi 10 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren. Dat doen we op zondag 23 juni van 10.00 tot 17.00. We gooien de deuren van Happy Yogi op voor een Opendag en Proeverij van verschillende yogalessen en workshops. 

Iedereen is welkom leden, geintereseerden, vrienden en familie, dus ko langs om te proeven van alles wat Happy Yogi te bieden heeft.

Klik op de knop hier onder om meer informatie te vinden over deze gezellige en feestelijke dag.

Yoga in Apeldoorn

In Apeldoorn bevindt zich de yoga studio van Happy Yogi. De ruime en rustgevende studio’s zijn een ideale plek voor iedereen die graag aan yoga doet.  Ons uitgebreide rooster biedt voor iedere yogi een yoga les naar wens. kom eens langs en geniet van yoga in Apeldoorn!

3 YOGA STUDIO'S

Professionele BEGELeiDING

10 verschillende docenten

verschillende yoga stijlen

Gratis koffie en thee

GRATIS PARKEREN

Over Yoga bij Happy Yogi Apeldoorn

 Wij horen vaak 2 verschillende dingen over Yoga.

Of mensen associëren yoga met zweverig. Of mensen associëren het met een sport waar je al heel lenig voor moet zijn. 

Dit is allebei absoluut niet waar! Het gaat erom dat je groeit als persoon, binnen de grenzen van je eigen lichaam. Oorspronkelijk is het een eeuwenoude levensstijl waardoor we door middel van verschillende dingen meer bewuster gaan leven. Dit wilt u toch ook proberen? Kom eens langs in onze yoga studio in Apeldoorn.

Power yoga Happy Yogi

Waarom Yoga?

 

Fysiek of mentaal? Wij zeggen beide! Fysiek werkt yoga versterkend en versoepelend op het lichaam. Het verhoogd de vitale functies in het lichaam en zorgt voor onderhoud. Voor veel mensen verlicht het chronische hoofdpijnen, buikklachten,  en vermoeidheid. Kan het helpen tegen rugklachten en nek of schouderklachten. Brengt de vitaliteit in het lichaam omhoog. Ook sporters hebben Yoga tegenwoordig gevonden aangezien het helpt om het lichaam te herstellen en wordt het ingezet als blessure preventie. Het maakt je ook bewuster van de houding die je aanneemt en dat kan een hoop klachten wegnemen
 

                                                               

                                                                 

Reviews Happy Yogi Apeldoorn

Heb je een vraag of wil je meer informatie over yoga?

Happy yogi

Schrijf u in voor het laatste nieuws en blijft up-to-date