Retreats

Happy Yogi Retreats

Iedere dag yoga

begeleide meditaties

veel vrije tijd

verse vega(n) maaltijden

De Happy Yogi Retreats

Al een aantal jaren organiseerd Happy Yogi Yoga retreats en Camps in Nederland. Ook dit jaar staan er weer 4 prachtige retreats op de planning.

 

Of je nou wil terug trekken in de natuur en met je voeten in het gras yoga wil beoefenen of iets iets meer gemak wilt en heerlijk wil verblijven in een mooie safaritent, het kan allemaal.

 

Wij leggen bij Happy Yogi vooral de focus op GENIETEN. Daarom hebben wij een dagprogramma waar je aan mee mag doen maar bieden we ook genoeg vrijheid om je lekker even terug te trekken en te ontspannen of juist te genieten van het gezellige samen zijn. 

Yoga Retreat Lutjebroek

Het retreat voor iedereen! Een weekend vol yoga (yin, hatha en flow all level ), meditaties en opdrachtjes die je doen opladen en ontspannen.

Programma
Je kan ook kanovaren, tijd om je boek uit te lezen of lekker te staren met je voetjes in het water. Er is een dag programma, waar je aan mee mag doen. Een mini-vakantie op een prachtige plek in Lutjebroek.

Accomodatie
Deze groepsaccomodatie bestaat uit vijf grote 4 persoons safaritenten die naast elkaar staan in de bloemenkas!  Iedere safaritent het zijn eigen steigertje/terras met tuinset aan het water. Verder heeft iedere safaritent een zithoek en een eethoek zodat je buiten de groep ook je eigen plek hebt. De badkamers die zich in alle safaritenten bevinden zijn voorzien van wc, dubbele wastafel en douche cabine. Deze badkamers hebben geen dak en de vegetatie groeit zonder probleem naar binnen, wat de tropische sfeer nog meer benadrukt.

Gemeenschappelijke ruimtes
De gemeenschappelijke ruimte beschikt over een pooltafel, tafeltennis, trampoline en een zithoek, ook staat er een heuse whirlpool. 

✔ Yoga lessen in de bloemenkas

✔ Begeleide meditaties

✔ Verblijf in safari tenten

✔ verzorgde vega(n) maaltijden

✔ Kano trip

✔ Veel vrij tijd

✔ Eindeloze gezelligheid

275,-

Data

19, 20,& 21 april (VOL)

19, 20,& 21 juli

14, 15 & 16 september

Yoga Camp Ommen

Je even terug trekken in het bos. Met je eigen tentje op een prachtige plek in het bos. Vuurtje erbij… en het is al snel goed… We gaan weer op kamp!

Accomodatie
Hoe back to basic is het? Geen zorgen! Er is Wel een wc en een badkamer (campingstijl) Je neemt je eigen tentje mee met slaap benodigheden. Er is een mini keuken overdekt en een groepstent overdekt dus ook als het regent redden wij ons!

Benodigdheden
Zelf meenemen? Tent en slaap benodigdheden Yogamatje en misschien yogakussen Snacks als je erg hongerig bent Goed boek of een leuk spelletje. 

Programma
Ons team verzorgt dagelijks yoga/meditatie 2x avond eten 2x lunch 2x ontbijt Dus alle hoofdmaaltijden zijn voorzien. In deze prachtige omgeving is heerlijk te wandelen en misschien zelfs wel te zwemmen in natuur water als het daar weer voor is. We koken op een zelfgemaakt vuurtje samen met de groep en ook samen doen we de afwas. Het dag programma is niet te vol zodat er ruimte is om te onthaasten van het dagelijks leven en dat we “bijna” zonder klok proberen te leven dit weekend.

 

✔ Iedere dag buiten Yoga lessen

✔ Begeleide meditaties

✔ Samen koken op open vuur, vega(n)

✔ Met je eigen tentje op de natuur camping in Ommen

✔ Prachtige omgeving om te wandelen

✔ Veel vrije tijd

✔ VEindeloze gezelligheid

175,-

Data

14, 15 & 16

juni

Happy yogi

Schrijf u in voor het laatste nieuws en blijft up-to-date