Dh7jZZeqUwsE6vm-h3RacHjC-nYTysNQ6IHgI-u6X9U

YOGA RETREAT

 

 

Yoga weekend

 

—————————-

In samen werking met Expeditie Flow
5 daagse retreat in Zweden:
Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en meditatie. 18/22 Mei 2020

Beeld je dit even in. Je ontwaakt in de stilte van de Zweedse bossen. Een yogasessie aan het meer wacht op je. De dagen vullen zich verder met natuurwandelingen, inspiratie- én reflectiemomenten, spelelementen en coaching. Je vrije momenten vul je met datgene waar jij op dat moment zelf even zin in hebt. Tussendoor eet je gezond en lekker (vegan). Hier is rust… en bovenal: tijd voor jou!

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens deze ‘expeditie’ staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Je deelt, reflecteert en ontvangt. De kleine groep, de professionele begeleiding en de plek waar je bent, bieden je comfort, rust, inzichten en vertrouwen. Deze retreat in Zweden gunt je de tijd om tot jezelf en bij jezelf te komen. Jezelf aandacht te geven en vragen te stellen.

Wat kan je verwachten?

Het programma van deze 5-daagse retreat in Zweden start op maandagmiddag 18 mei 2020 en eindigt vrijdagmiddag 23 mei 2020 en bestaat onder andere uit:

+ 2x per dag yoga en/of meditatie
+ 2 gezamenlijke workshops over hoe jij vorm kan geven aan jouw persoonlijke verlangen
+ begeleide natuurwandeling(en)
+ minimaal 1 persoonlijke individuele coachingssessie
+ alle maaltijden en dranken
+ heel veel me-time

Ons motto om jou zoveel “me-time” te gunnen: een reis die geheel verzorgd en ontzorgd is. Daardoor kun jij je volledig focussen op jouw zoektocht, doelen en plan van aanpak. Wij regelen alles, jij hoeft (er) alleen maar te zijn.

Meer informatie over deze reis…

Back to Basic Yoga-weekend in Ommen 19/20/21 Juni 2020

In Juni organiseer ik de 6e editie van het “Back to basic yogaweekend” op natuurcamping De Wolfskuil in Ommen.

Aanvang: Vrijdag 19 juni vanaf 16:00(geef even door of je mee eet)

19:30 begint het programma
Einde: Zondag 21 Juni om 15:30

Een weekend vol yoga, meditatie, wandelen, lekker eten. Vrije tijd tussendoor om te relaxen, mandala’s te kleuren, spelletjes te doen, puzzelen, boek lezen enz. enz.

Leuk voor alle leeftijden, voor beginners en gevorderde yogi’s en iedereen die even een weekendje back to basic wilt in dit prachtige bos  in een relaxte sfeer.

Met tussen door iedereen zijn eigen “karma yoga taak” om alles zo lowbudget mogelijk te houden.

Lekker buiten koken bij de vuurplaats.  S’avonds is er gezelligheid bij het vuur en misschien een lekker wijntje of biertje.

Ik streef naar een leuk, gezellig en vooral relaxed weekend.

Lekker in je eigen tentje. Heb je die niet? Kijken we wat er onderling geregeld kan worden.

Prijs:
125,-
De eerste 8 deelnemers die zich inschrijven betalen slechts 100,-

*Jouw inschrijving staat vast zo gauw je de factuur heb betaald
Tickets kunnen doorverkocht worden, maar annuleren is niet mogelijk.

Alle maaltijden en workshops zijn inclusief en vegetarisch. Ook zal er de hele dag thee/koffie en een snack zijn

Zelf meenemen: Tent en yoga mat (extra eten drinken wat je graag meeneemt)

Zomers Yogaweekend in Lutjebroek 14,15,16 Augustus 2020

In Augustus is het al weer tijd voor de 3e editie van het zomers yogaweekend!

Een weekend vol yoga (alle niveaus ), meditatie, kanovaren, tijd om je boek uit te lezen of lekker te staren met je voetjes in het water.

Doe lekker waar jij zin in hebt, er is genoeg ruimte en tijd.
Er is een dag programma, waar je aan mee mag doen.

Een mini-vakantie op een prachtige plek in Lutjebroek.

Deze groepsaccomodatie bestaat uit vijf grote 4 persoons safaritenten die naast elkaar staan in de bloemenkas! De gevel aan de noordkant is in zijn geheel verwijdert zodat er glazen afdak is ontstaan. Zo wordt het in de zomer nooit te heet. Het overige deel van de bloemenkas is door een glazen tussenwand gescheiden van de “glamping”. Hier worden nog gewoon bloemen geteeld door de camping eigenaar. Voor de safaritenten loopt een brede recreatie vaart. Iedere safaritent het zijn eigen steigertje/terras met tuinset aan dit water.

Verder heeft iedere safaritent een zithoek en een eethoek zodat je buiten de groep ook je eigen plek hebt. De badkamers die zich in alle safaritenten bevinden zijn voorzien van wc, dubbele wastafel en douche cabine. Deze badkamers hebben geen dak en de vegetatie groeit zonder probleem naar binnen, wat de tropische sfeer nog meer benadrukt De gemeenschappelijke ruimte beschikt over een pooltafel, tafeltennis, trampoline, springkussen en een koffieautomaat met zithoek, ook staat er een heuse whirlpool.

Buiten bevindt zich een groot veld waar je kunt voetballen badmintonnen e.d. Hier lopen 2 geiten. Ook is hier een steigertje en zonneweide bij een brede sloot waar niet gevaren wordt. Tevens staat op deze plek een grote klimboom met touwschommels. Er zijn bootjes en kano’s en een groot vlot met glijbaan.

Prijs : 215,-
(Hiervan betaal je 75,-bij reservering en het rest bedrag 6 weken van te voren.)

Tot 6 weken voor de startdatum kan er worden geannuleerd, wel ben je de 75,- reserveringskosten kwijt. Daarna kan er niet worden geannuleerd, wel kun je jouw plek doorverkopen via de fbpagina.

Eten/drinken en alle workshops zijn hier bij inbegrepen.
Bad en bedlinnen zijn inclusief.

Yogamatje mag je zelf meenemen.

Kom je met ons de zomer vieren?

Geef je snel op!

Maximaal 16 plekken