Yoga weekend

 9, 10 en 11 Augustus 2019 – Happy Yogi Zomers Yogaweekend aan het water ( in Lutjebroek)

 
 
Een weekend vol yoga (alle niveaus ), meditatie, kanovaren, tijd om je boek uit te lezen of lekker te staren met je voetjes in het water.
 
Schommelen in de boom schommel of knuffelen met de geitjes.
 
 
Doe lekker waar jij zin in hebt, er is genoeg ruimte en tijd.
Er is een dag programma, waar je aan mee mag doen.
 
Een mini-vakantie Op een prachtige plek in Lutjebroek.
 
Deze groepsaccomodatie bestaat uit vijf grote 4 persoons safaritenten die naast elkaar staan in de bloemenkas! De gevel aan de noordkant is in zijn geheel verwijdert zodat er glazen afdak is ontstaan. Zo wordt het in de zomer nooit te heet. Het overige deel van de bloemenkas is door een glazen tussenwand gescheiden van de “glamping”. Hier worden nog gewoon bloemen geteeld door de camping eigenaar. Voor de safaritenten loopt een brede recreatie vaart. Iedere safaritent het zijn eigen steigertje/terras met tuinset aan dit water.
 
Verder heeft iedere safaritent een zithoek en een eethoek zodat je buiten de groep ook je eigen plek hebt. De badkamers die zich in alle safaritenten bevinden zijn voorzien van wc, dubbele wastafel en douche cabine. Deze badkamers hebben geen dak en de vegetatie groeit zonder probleem naar binnen, wat de tropische sfeer nog meer benadrukt De gemeenschappelijke ruimte beschikt over een pooltafel, tafeltennis, trampoline, springkussen en een koffieautomaat met zithoek, ook staat er een heuse whirlpool.
 
Buiten bevindt zich een groot veld waar je kunt voetballen badmintonnen e.d. Hier lopen 2 geiten. Ook is hier een steigertje en zonneweide bij een brede sloot waar niet gevaren wordt. Tevens staat op deze plek een grote klimboom met touwschommels. Er zijn bootjes en kano’s en een groot vlot met glijbaan.
 
Prijs : 215,-
(Hiervan betaal je 75,-bij reservering en het rest bedrag 6 weken van te voren.)
 
Er zijn 5 earlybird tickets van 185,- (wel het gehele bedrag in 1xbetalen)(beschikbaar tot Maart)
 
Tot 6 weken voor de startdatum kan er worden geannuleerd, wel ben je de 75,- reserveringskosten kwijt. Daarna kan er niet worden geannuleerd, wel kun je jouw plek doorverkopen via de fbpagina.
 
Eten/drinken en alle workshops zijn hier bij inbegrepen.
Bad en bedlinnen zijn inclusief.
 
 
Yogamatje mag je zelf meenemen.
 
Kom je met ons de zomer vieren?
 
Geef je snel op!