Yoga weekend

Happy Yogi Winters Yogaweekend 2020
31 januari, 1 en 2 Februari

Volgend jaar het eerste weekend van Februari is het tijd voor de 4e editie van ons Winterse Yogaweekend in Buurse (Haaksbergen) Dit wordt jouw overbrugging naar de lente.

In de winter hebben we behoefte aan gezelligheid en warmte. Na Januari zijn de feestdagen voorbij en duurt de lente nog zo lang!

Kom overwinteren en kom opgeladen en met nieuwe inzichten weer terug van dit weekend.

We verblijven in een mooi huis meerdere slaapkamers en badkamers, een houtkachel, een grote “zolderkamer” voor de yoga en meditatie en buiten staat een heuse hottub.

Gevuld met yogalessen, meditaties, wandelingen, knutsel/spelletjes/klets/dutjes tijd. Kruip naar de haard met een boek. Lekker vegetarisch eten en als je lekker vindt een glaasje wijn of thee om daarna lekker je opgemaakte bedje in te kruipen.

Alle maaltijden en lessen zijn weer inbegrepen.

Prijs voor hele hele weekend:
4-persoons kamer ( met eigen badkamer) 215,-p.p
2-persoonskamer ( met eigen badkamer) 250,-p.p

Schrijf je in voor dit knusse winterweekend.

Bij reservering betaal je 75,-
Het rest bedrag 6 weken voor het weekend begint.

Annuleren is mogelijk tot 4 weken voor het weekend. Je bent dan wel het reserveringsgeld kwijt. Daarna  is het niet meer mogelijk te annuleren. Je zou jouw ticket binnen je eigen kring kunnen doorverkopen.

—————————-

In samen werking met Expeditie Flow
5 daagse retreat in Zweden:
Persoonlijke ontwikkeling, Yoga en meditatie. 18/23 Mei 2020

Beeld je dit even in. Je ontwaakt in de stilte van de Zweedse bossen. Een yogasessie aan het meer wacht op je. De dagen vullen zich verder met natuurwandelingen, inspiratie- én reflectiemomenten, spelelementen en coaching. Je vrije momenten vul je met datgene waar jij op dat moment zelf even zin in hebt. Tussendoor eet je gezond en lekker (vegan). Hier is rust… en bovenal: tijd voor jou!

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens deze ‘expeditie’ staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Je deelt, reflecteert en ontvangt. De kleine groep, de professionele begeleiding en de plek waar je bent, bieden je comfort, rust, inzichten en vertrouwen. Deze retreat in Zweden gunt je de tijd om tot jezelf en bij jezelf te komen. Jezelf aandacht te geven en vragen te stellen.

Wat kan je verwachten?

Het programma van deze 5-daagse retreat in Zweden start op maandagmiddag 18 mei 2020 en eindigt vrijdagmiddag 23 mei 2020 en bestaat onder andere uit:

+ 2x per dag yoga en/of meditatie
+ 2 gezamenlijke workshops over hoe jij vorm kan geven aan jouw persoonlijke verlangen
+ begeleide natuurwandeling(en)
+ minimaal 1 persoonlijke individuele coachingssessie
+ alle maaltijden en dranken
+ heel veel me-time

Ons motto om jou zoveel “me-time” te gunnen: een reis die geheel verzorgd en ontzorgd is. Daardoor kun jij je volledig focussen op jouw zoektocht, doelen en plan van aanpak. Wij regelen alles, jij hoeft (er) alleen maar te zijn.

Meer informatie over deze reis…