Wordt Fit Met Power Yoga!

Power Yoga

Power Yoga is een vrij nieuwe Yoga stijl, die de laatste tijd enorm populair is geworden. Deze les is voor jou geschikt wanneer je jezelf wilt uitdagen en meer fysieke en mentale kracht wilt ontwikkelen.

Wat is power Yoga?

Power Yoga is een krachtige, dynamische vorm van Yoga waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van je kracht en jezelf zo daadwerkelijk sterker te voelen! De les wordt begonnen met een introductie en uitleg. Daarna wordt er aandacht besteed aan concentratie, ademhaling en warmen we het lichaam eerst goed op. Tijdens een les komen de authentieke Yoga houdingen (Asana’s) terug in een herhaalde of bewegende vorm. Je wordt uitgedaagd op fysiek en mentaal vlak en werkt teven aan je conditie. De les wordt afgesloten met een verdiende eindontspanning zodat je weer heerlijk relaxt de deur uit gaat.

Power Yoga maakt je sterker, leniger en je krijgt er een betere conditie van!

Is Power yoga geschikt voor mij?

Deze yoga stijl is voor iedereen die op een leuke en uitdagende manier wil werken aan de balans tussen lichaam en geest. Ben je sportief, wil je fit worden of blijven en wil je echt het gevoel hebben dat je lichamelijk uitgedaagd wordt, dan is Power yoga iets voor jou!

Net zoals bij andere lessen kunnen er verschillende niveaus in een les bij elkaar komen. Je leert om te luiteren naar de grenzen van jouw lichaam en past aan waar dat nodig is. De docent zal je hierin ook begeleiden.